Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени известни личности като Егон Шиле, Атанас Далчев, Чък Кърия и Адриана Лима.

ОВЕН

Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение и не успявате да намерите заместник. 

ТЕЛЕЦ

Ако искате да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови. 

БЛИЗНАЦИ

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, ако решите да ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат. Ще се почувствате предадени, ако допуснете интимност с непознати партньори. 

РАК

Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. След това ще страдате. Не се поддавайте на желанието да дадете годежен пръстен на интимната си половинка, когато сте в леглото или след горещи сексуални удоволствия, защото ще я обидите. 

ЛЪВ

Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

ДЕВА

Вечерта, ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви. 

ВЕЗНИ

Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото. 

СКОРПИОН

Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани. Не го правете. 

СТРЕЛЕЦ

Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. На несемейните Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят. 

КОЗИРОГ

Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

ВОДОЛЕЙ

Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачната си половинка в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението. 

РИБИ

Не се сърдете на брачната си половинка, ако ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да сте щастливи.