Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Рами Малек и Алина Кабаева.

ОВЕН

Не сте в хармонични отношения с интимната си половинка и това ви тежи. Нямате желание за сексуални наслади. Причината за отдалечаването е и във вас.

ТЕЛЕЦ

След работа си останете у дома и намерете време за разговор с брачния си или интимен партньор. Оправданията, че сте изморени, не са актуални. Дори и ако нямате желание за сексуален контакт, създайте романтични мигове, с които да поласкаете любимия си.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта сте склонни да пренесете лошото си настроение у дома. Сторите ли го, дистанцията между вас и интимния ви партньор ще се появи отново. И без това сексуалният ви живот напоследък липсва. Направете необходимото за сближаването ви.

РАК

Отдайте се на приятни интимни мигове и сексуални удоволствия, ако желанието ви отговаря и на това на вашия партньор. Вечерта заведете близките си или любимите си хора на ресторант.

ЛЪВ

Вечерта очаквайте романтична среща и приятни интимни мигове, които напоследък ви липсват, мили жени. Сексът ще ви зареди със сили.

ДЕВА

При нови запознанства не пропускайте своя шанс да срещнете човека, с когото да свържете живота си. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия, преди да сте се опознали, за да избегнете разочарованията.

 

ВЕЗНИ

В семейството ви цари хармония, ако не пренасяте напрежението от работното си място у дома. Вечерта ще ви изненада романтична среща, последвана от сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Брачните ви и интимни партньори очакват да ги зарадвате с покана за ресторант и подарък. Помислете какво ще им хареса. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но само ако сте сигурни, че ще бъде приятно и на партньорите ви.

СТРЕЛЕЦ

Днес намерете време за себе си. Очаква ви ново, приятно, романтично запознанство. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада, затова не го пропускайте!

КОЗИРОГ

Разногласията, които биха възникнали в семейството, са породени от ината ви и нежеланието да приемете мнението на другите. Сексуалният ви живот не ви задоволява. Чувствате се пренебрегнати от интимните си половинки. От вас зависи да промените това.

ВОДОЛЕЙ

Отнасяйте се с доверие към своя партньор, за да си спестите криза в отношенията, породена от вашата сдържаност и стеснителност в изявата на чувствата. Намерението да изживеете приятни мигове на сексуални наслади ще се провали.

РИБИ

Възстановете хармонията в отношенията си, хапнете си вкусно в компанията на любимите си хора, пийнете чаша хубаво вино. След приятната вечеря се отдайте на секуални удоволствия.