ОВЕН 

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще са повод само за проблеми. 

ТЕЛЕЦ 

Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи само да ви ядосат. Вечерта се отдайте с удоволствие и на желан и от двама ви незабравим секс. 

БЛИЗНАЦИ 

Ще се радвате на ново неочаквано запознанство, мили дами. Не се впускайте в изневяра, привлечени от чара на свой колега, защото сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности. 

РАК 

Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си. 

ЛЪВ 

Не надавайте ухо на клеветите, свързани с личните ви отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ. 

ДЕВА 

Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания. 

ВЕЗНИ 

Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате. 

СКОРПИОН 

Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство. Ако се лишавате от интимни отношения може да стигнете до раздяла, заради неразбирането му какво се случва. 

СТРЕЛЕЦ 

Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимния ви партньор. 

КОЗИРОГ 

Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията. 

ВОДОЛЕЙ 

Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви. 

РИБИ 

Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.