ОВЕН

Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си. Не пътувайте, ако имате проблеми, защото няма да ви простят, че сте ги оставили да се справят сами. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима.

ТЕЛЕЦ

Ако изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, помислете си дали ще ви бъде приятно да сте в тяхната компания. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Следобед и вечерта посветете времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си. Несемейните могат да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади.

РАК

Заради обяд с приятели, за който сте се охарчили, ви очакват разправиите с половинката, свързани със занижения семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия, ако не изясните причината за вашата щедрост.

ЛЪВ

В личен план не е изключена нова романтична връзка, ако не сте обвързани, която ще е причина да се зарадвате на живота. Сексуалните контакти с малко познати партньори са нежелателни, защото сте податливи на инфекциозни заболявания.

ДЕВА

Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами. Несемейните да снижат лентата на претенциите си. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения са в поредната си криза заради прекалените претенции от ваша страна.

ВЕЗНИ

Неразрешени проблеми и неизпълнени обещания са причината за конфликти в семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса.

СКОРПИОН

У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране. Най-голямото ви постижение, заради вашето поведение, е отказът от сексуални удоволствия, който със сигурност ще ви нарани.

СТРЕЛЕЦ

Близките ви не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, въпреки че ако ги убедите, може да размислят. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Вечерта си дайте почивка и не гответе у дома. Поръчайте храна по телефона. Разговаряйте, гледайте някой филм и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Близките ви може да не ви подкрепят за промените, които предприемате, както и за мечтаното пътуване, естествено без тях, въпреки че е добре да сте заедно. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Не си създавайте проблеми в личните отношения само защото сте надали ухо на някакви слухове, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не сте прекалено вживени в несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.