Какво вещаят звездите за деня, в който са родени сър Кенет Брана, писателката Емили Дикинсън и актьорът Майкъл Кларк Дънкан (високият чернокож персонаж от „Зеленият път“).

ОВЕН

Не си създавайте проблеми в личните отношения само заради слухове, без да знаете дали се отнасят за вас и дали са свързани с вашето семейство. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си, защото може да са дочули интрига и да са притеснени, че ще ги изоставите. Не пътувайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима.

БЛИЗНАЦИ

Изпитвате желание да прекарате вечерта извън домa си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. 

РАК

Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимите хора. Несемейните може точно днес да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади.

ЛЪВ

Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии с половинката заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия само защото сте се изпокарали.

ДЕВА

В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. Сексуалните контакти с малко познати партньори ще са причина за инфекциозни заболявания.

ВЕЗНИ

Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами, защото бягате в последния момент преди запознанството. Бъдете отговорни към интимната си половинка, ако сте обвързани. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят половинката ви.

СКОРПИОН

Неизпълнени обещания са причината за конфликти във вашето семейството, но и с вашите роднини. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса, заради нежеланието ви да обясните поведението си.

СТРЕЛЕЦ

У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране, ако това се случи, ще мъстите с мълчание. Най-голямото наказание, които искате да наложите е отказът ви от сексуални удоволствия, който със сигурност ще изнерви вас самите, а не половинката ви.

КОЗИРОГ

Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си и ви носят загуби. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна и няма да ви натоварят с проблемите си. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Близките ви може да не ви разберат и подкрепят, ако сте агресивни и с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня и от вашите колеги. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимите си.