ОВЕН 

На жените предстои романтична среща. Общуването ви с любимите ви хора е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимната си половинка с красив букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението. 

ТЕЛЕЦ 

Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието, което е приятно на любимите ви хора. 

БЛИЗНАЦИ 

Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата още днес. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият. 

РАК 

Не си мислете, че любимите ви хора ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, която няма да се хареса на интимната ви половинка. 

ЛЪВ 

Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си хора. 

ДЕВА 

Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при любимите си хора. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави удоволствие. 

ВЕЗНИ 

Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията,  възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка,. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените. 

СКОРПИОН 

Отношенията с любимите ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре. 

СТРЕЛЕЦ 

Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност.  Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи и вечно недоволство. 

КОЗИРОГ 

Вечерта задължително хармонизирайте семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора. 

ВОДОЛЕЙ 

Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новите ви партньори е позволен, ако сте се уверили в чувствата им.  

РИБИ 

Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото.