Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Лора Дърн, Елизабет Банкс и Поли Генова.

ОВЕН

До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Вечерта си дайте заслужена почивка. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

След ктая на работния ден можете да си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

РАК

След като се приберете  си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това, след напрегнатия ден. Пригответе нещо бързо и вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

ЛЪВ

Несемейните днес са орисани да изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си, за да не се окажете в капан, от който трудно ще си върнете свободата. 

ДЕВА

Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви. 

ВЕЗНИ

Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал. 

СКОРПИОН

Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

СТРЕЛЕЦ

Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място, които можете мили дами да споделите с вашите близки и да зарадвате и тях. Останете си у дома, хапнете вкусно. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ще се наложи да помогнете на познат, който се е оженил наскоро, въпреки че не харесвахте избора му. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си. Поканете вашия познат и съпруга си на вечеря в ресторант и разговаряйте на неутрална територия.

РИБИ

Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си.