Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Нели Петкова, Софи Маринова и дори тенорът Хосе Карерас.

ОВЕН

Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая.

ТЕЛЕЦ

Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения или разногласия с партньорите си, ако пренесете лошото си настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на интимната си половинка, че ви пита защо сте с кисела физиономия.

БЛИЗНАЦИ

Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си и споделете с тях спокойствието на интимните мигове.

РАК

Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка. Ежедневните ви задължения и недоволството ви от вашите близки не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Не се надявайте на запознанство с подходящата половинка, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични, но причината е в неизяснените ви отношения.

ДЕВА

Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност у партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради отсъствието ви от дома в почивния ден. Трудно ще докажете невинността си. По-добре не опитвайте и се откажете от сексуалните си фантазии и удоволствия тази вечер.

ВЕЗНИ

Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимите си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот за неопределено време заради поведението ви в този ден.

СКОРПИОН

Посветете вечерта на семейството си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също не и приятна емоция, ако ги заведете на ресторант и се повеселите. Сексуалните удоволствия са най-добрия начин да приключите с добро настроение днешния ден.

СТРЕЛЕЦ

Не са изключени неочаквани промени в личните отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отказът ви от интимни мигове и сексуални наслади, не само заради изневярата, а и заради нараненото ви его.

КОЗИРОГ

Вечерта се отдайте на семейството и на любимите си, на приятни емоции и спокойни разговори с любимите си хора. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не са изключени закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи преди празниците в края на месеца, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс.

РИБИ

Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Не избързвайте със сексуалните контакти, ако целите да съхраните отношенията си, защото прибързаните сексуални удоволствия може да станат причина за неочакван обрат.

Снимката горе на Нели Петкова е на фотографа Ива Тепешанова.