Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Люси Дяковска и Ханс Кристиан Андерсен.

ОВЕН

Вечерта ще си развалите настроението заради разправии у дома. Не пренасяйте лошото настроение върху близките си. Нямате настроение за романтични изживявания. Сексът за пореден път ще отиде на втори план.

ТЕЛЕЦ

Не пропускайте среща с голямата си любов, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще изпълни сърцето ви с огнения плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден обърнете внимание на семейството си и на любимите си хора. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

РАК

Предпазвайте се от нови запознанства. Романтичната среща може да е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка.

ЛЪВ

Не изневерявайте, особено ако сте семейни, мили жени, или имате стабилна интимна връзка! Вечерта ви очаква романтична среща. Не се подвеждайте от ласкателства, целящи да ви вкарат в леглото. Сексът, дори и ако е само в този ден, ще остави трайна следа.

ДЕВА

Не ви съветвам да закъснявате, ако и днес сте на работа, за да имате време и за семейството, и за любимия си. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което не се надявахте, последвано от незабравими сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Вечерта отидете на ресторант с любимия, а ако сте семейни, с партньора и децата си. Дори и да не сте настроени за секс, можете да превърнете вечерта в дома си в изпълнена с приятни и спокойни интимни мигове.

СКОРПИОН

Интимният ви партньор е на върха на щастието, защото с вас се освобождава от грижите и проблемите си. Не се надявайте на сдобряване в леглото, ако не сте семейни и сте се скарали сутринта, защото сексът няма да ви достави удоволствие и може да ви отдалечи.

СТРЕЛЕЦ

В личния ви живот очаквайте разправии с брачния си партньор и се пазете да не се стигне до тотален срив в отношенията. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор.

КОЗИРОГ

Откажете се от романтична среща. Запознанствата са разчороващи и ще ви наранят. Отдайте се на чувствата си, но само ако са споделени и на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

РИБИ

Не прекалявайте с търпението на близките си в почивния ден. Любимите ви очакват повече внимание от вас. Няма да сте настроени за сексуални удоволствия, но пък можете да си създадете приятни романтични мигове.