ОВЕН

От вас зависи дали сте уговорили гости, дали вечерта ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат.

 

ТЕЛЕЦ

Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен. Ако не сте семейни помислете за създаване на семейство, ако сте семейни съхранете хармоничните си отношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден.

 

РАК

Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

 

ЛЪВ

Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове.

 

ДЕВА

Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове.

 

ВЕЗНИ

В обедната почивка ще ви изненада запознанство, а вечерта - романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия.

 

СКОРПИОН

Разходете се вечерта или се вижте с приятели, за да се разтоварите от напрежението. В приятна компания ще се освободите от мислите за натоварения ден и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки.

 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте от желаните сексуални наслади, ако чувствата ви са споделени, но ги пропуснете, ако имате съмнение в тяхната искреност.

 

КОЗИРОГ

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението и отдалечаване. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.

 

ВОДОЛЕЙ

Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до половинката ви, а тя за първи път е надала ухо. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия. 

 

РИБИ

Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.