ОВЕН

След края на работния ден и вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Пригответе нещо всукно за хапване. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

ТЕЛЕЦ

Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на партньора ви. Знаете, че причина няма. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние, но промяната зависи и от вас. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

РАК

Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

ЛЪВ

Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си, само защото искат да споделят проблемите си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Вашият брачен партньор е извън себе си от притеснение заради интригите, с които ежедневно го засипват ваши злонамерени роднини. Забранете им да общуват със семейството ви, ако искате да съхраните брака си. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Проявете гъвкавост, такт и търпение в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. Напрегнати и уморени сте.  От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.