ОВЕН 

Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

ТЕЛЕЦ 

Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.       

БЛИЗНАЦИ 

Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си. 

РАК 

Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

ЛЪВ 

Чувствата ви са споделени. Въпреки това сте агресивни и ревниви, без да имате повод за съмнения във верността на половинката си. В интимните отношения правите опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Чувствата ви са споделени, но имате усещането, че сте самотни. Време е да намерите отново пътя към любимите си хора. Сексуалните ви отношения са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради отказът ви да се извините. 

ВЕЗНИ 

Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и да обсъдите предстоящите празници, че време не остана. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

СКОРПИОН 

В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте, а празниците наближават и не бива да си разваляте настроението в края на годината. Отдайте се на сексуални удоволствия, ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила. 

СТРЕЛЕЦ 

Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви преди празниците, мили дами. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да оформят сериозна връзка. 

КОЗИРОГ 

Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ 

Много от вас ще намерят нови приятели или спътници в живота. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. 

РИБИ 

В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.