ОВЕН

Направете необходимите промени в подредбата на дома си, но не без да сте ги обсъдили. Говорете с близките си как точно да го сторите и ако се налага купете нови мебели. Вечерта с добро настроение се отдайте на интимни мигове.

 

ТЕЛЕЦ

Не пропускайте почивката  още от тази вечер, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

 

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте отношенията с близките си, почивния ден позволява да го сторите с лекота. Не нарушавайте хармонията в дома си заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия.

 

РАК

Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете без агресия и се опитайте да помогнете.

 

ЛЪВ

След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години но ви идват на гости. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения.

 

ДЕВА

От вас зависи да се организирате и да пътувате. Създайте си положителни емоции с вашите близки или с интимната половинка. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Не канете гости, дори и приятели, с които имате винаги за какво да си говорите, ако семейството ви иска вечерта да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

 

СКОРПИОН

Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка, за да не се окажат в един момент без тяхната подкрепа. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка.

 

СТРЕЛЕЦ

Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, ако сте семейните или обвързани. Новите завоевания няма да ви донесат очакваното щастие, но може да ви разочароват.

 

КОЗИРОГ

Следобед в този ден се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост, въпреки че сте обещали да сте повече у дома през целия месец. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

 

ВОДОЛЕЙ

Няма намерение да си дадете почивка и днес и на планираните приятни занимания, защото работите по важни проекти. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата в почивните дни.

 

РИБИ

Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.