ОВЕН 

Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат роднините на вашия избраник, а вие няма как се примирите с това. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами, но с право. 

ТЕЛЕЦ 

Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали. По-добре раздяла и нова връзка, отколкото агония и душевни страдания. 

Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ 

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования предизвикани от ваши действия. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми. 

РАК 

Предстоят ви разправии у дома. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. 

ЛЪВ 

Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден да вземете решение за създаване на семейство. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове. 

ДЕВА 

Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си. Бъдете отговорни към отношенията си и споделете защо и от кого ви е поискана помощта. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете. 

ВЕЗНИ 

Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН 

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас, но по типичния за ваш консервативен начин на общуване. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си. 

СТРЕЛЕЦ 

Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си. 

Снимка: iStock

КОЗИРОГ 

Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади. 

ВОДОЛЕЙ 

Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. 
РИБИ 

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор към сексуални удоволствия.