ОВЕН

Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите.

 

ТЕЛЕЦ

Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете.

 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте важни събития в личния живот защото за пореден път сте събудили ревността на половинката си. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

 

РАК

Самотните  ще привлекат вниманието на противоположния пол, но  запознанствата ще приключат с разправии и разочарования. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност.

 

ЛЪВ

Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс.

 

ДЕВА

Стабилизирайте семейните си отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата.

ВЕЗНИ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате брак точно днес. Пазете се от проблеми у дома. Стабилизирайте отношенията си.

 

СКОРПИОН

Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка. Не се опитвайте да господствате над нея. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия.

 

СТРЕЛЕЦ

Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората.

 

КОЗИРОГ

В личният ви живот ще настъпи хармония, независимо от някоя затруднение заради домашни задължения. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени. 

 

ВОДОЛЕЙ

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Не ви съветвам да изневерявате. Не наранявайте интимната си половинка със секс с други партньори, след като ви е познато страданието на сърцето.

 

РИБИ

Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и за себе си и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимите си.