ОВЕН

Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

ТЕЛЕЦ

Вечерта останете с близките си. Ако сте семейните, мили жени, и не сте сигурни, че сексуалният ви живот е достатъчно активен, препоръчвам да прецените дали сте с подходящия партньор. Несемейните жени да очакват среща и романтично увлечение.

БЛИЗНАЦИ

В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка.

РАК

В личният живот промените ще са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.

ЛЪВ

Стабилността в семейните отношения зависи само от вас, мили жени. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

ДЕВА

Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

ВЕЗНИ

Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но и не трябва да го правите.

СКОРПИОН

В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.