ОВЕН

Зачитайте мнението на любимия си и чувствата ви ще пламнат с нова сила, стига на се съобразите и се неговите плавила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

 

ТЕЛЕЦ

Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне именно с тях.

БЛИЗНАЦИ

Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.

РАК

Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

 

ДЕВА                                             

Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания партньор и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

 

ВЕЗНИ

Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако не искате да се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Мили жени! Днес е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия при стабилни отношения.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня.

КОЗИРОГ

Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

РИБИ

Любимите ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях, ако се заемете с нова работа и нови задачи. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.