ОВЕН

Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс.

 

ТЕЛЕЦ

Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират.

 

БЛИЗНАЦИ

Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения по мобилния телефон. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията ще са неочаквани и негативни преди всичко за вас. Самотата чука на вратата ви, ако не съхраните брака си.

 

РАК

Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.

 

ЛЪВ

Не са изключени грешки в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако не сте семейни, но имате сериозна връзка. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят дори и ако сте семейни, а причината търсите встрани, вместо в себе си и поведението си.

 

ДЕВА

Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Бъдете внимателни. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани и може да доведе до раздяла.

ВЕЗНИ

Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади.

 

СКОРПИОН

Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени, защото рискувате да бъдете изоставени, заради проява на неразбиране към половинката и децата си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове.

 

КОЗИРОГ

Инатът ви може за миг да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, при това от интриганти, които ви мъстят. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия! 

 

ВОДОЛЕЙ

В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами, ако сте все заети или имате друга връзка. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие.

 

РИБИ

Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си.