ОВЕН

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

 

ТЕЛЕЦ

Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор.

 

БЛИЗНАЦИ

По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

 

РАК

Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

 

ЛЪВ

Действията ви през целия ден са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

ДЕВА

Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот, ако сте семейни, но в негативна посока. Ако не сте семейни за вас познанството е добре дошло. Не пропускайте интимните мигове, ако имате стабилна връзка и брак, за да накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

ВЕЗНИ

В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме, като проявите разбиране и ги изслушате. И те имат потребност да споделят проблемите си с вас. Не се отказвайте от интимните мигове, но само с половинката си и не рискувайте със случайни партньори.

 

СКОРПИОН

Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка, само заради ината ви и намерението да наложите вашето мнение. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

 

КОЗИРОГ

Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования.

 

ВОДОЛЕЙ

В личните отношения имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вашите планове за пътуване. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс и не се лишавайте от него заради вашата неотстъпчивост.

 

РИБИ

Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования в този ден, особено ако сте семейни или сериозно обвързани. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.