Какво очаква всички зодии в работата, здравето и любовта през месец ноември научаваме от Светлана Тилкова-Алена: 

ОВЕН

 

Работа: Начинанията ви изкушават, но са ви забранени, както и инвестициите и участието в нови проекти, особено от 17 ноември до края на месеца, когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Допуснатите грешки няма да успеете да поправите бързо. По-добре е да избегнете бъдещите проблеми, свързани с изоставане на планираните и задължителни задачи и финансови загуби. Съхранете добрия тон с вашите колеги и не допускайте агресия.

Здраве: През ноември здравето ви е нестабилно, защото за е зависимо от психическото ви състояние. Направете профилактика, хранете се правилно, особено 18-20 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните не само са готови да спорят заядливо с половинката си заради самия спор, а и да изневеряват. По-добре е да премълчавате и търпеливо да си вършите домашните задължения, защото рискувате отдалечаване и раздяла. 

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Внимавайте да не се окажете без шанс да градите материална стабилност през следващата година, само защото сте се изхвърлили в непосилни инвестиции. Не допускайте загуби заради ретроградното движение на Меркурий от 17 ноември до края на месеца. Начинанията са успешни. Докажете, че сте способни да работите до изнемога, но и заплащането трябва да е в съзвучие с работата, която отхвърляте. 

Здраве: Грижете се добре за здравето си, за да не се окажете в пълен срив отново и отново заради нежеланието ви да си почивате или заради стремежа ви да постигнете невъзможното, особено в дните 20-23 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не се опитват да пренебрегват брачната си половинка само защото са решили да повярват на съседи спретнали интрига. Ако се разведете ще се забъркате в такива съдебни дела, че ще съжалите за съсипания брак.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Не ви съветвам да уволнявате служители, ако ръководите ваша фирма. От вашето добро желание зависи дали ще дадете още един шанс на провинилите се, ако не са превърнали в правило нежеланието си да работят, но държат да получават заплатите си. Умереност и такт са качествата, които ви помагат, заради ретроградното движение на Меркурий, което започва на 17 ноември.

Здраве: Бъдете внимателни в дните 23-25 ноември, когато Луната е във вашия знак, за да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лечение. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.

Любов: Трудно сдържате мнението си и критиката у дома, но не наранявайте брачната си половинка с отсъствие, децата си от внимание, а възрастните роднини от грижи. Инатът ви и отказът ви да отидете да напазарувате и да напълните хладилника и фризера, ако ви предстои пътуване, е причина за разправии.

 

РАК

 

Работа: Вреди ви вашата доверчивост, особено ако споделяте плановете си.  Съдбата ви позволява да приключите отношения, които не ви харесват както и да поставите началото на нова дейност, но ако е планирана, но не след 17 ноември, когато Меркурий навлиза в своето поредно ретроградно движение. Освободете се от хората, които ви вредят и блокират професионалния ви път.

Здраве: През ноември не бива да се затваряте в дома си, дори и ако сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, дори и само в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от собствените ви страхове. Внимавайте в периода 25-27 ноември ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не допускайте разногласия с брачната си половинка, колкото и да сте напрегнати, защото близките ви не носят вина за служебните ви задължения, които ви изнервят и са оправдание да сте извън дома. Мърморенето и оплакванията от много работа са опит да прикриете приятните мигове на кафе или чашка.

 

ЛЪВ

 

Работа: През ноември сте нервни и раздразнителни заради  трудностите, които се появяват неочаквано и блокират пътя ви. Вместо да вините колегите и целия свят се примирете и се заемете с обичайната си рутинна работа, а най-важната ви задача е да завършите всичко изостанало. Старанието ви да сте най-добрите не е причина да надскачате възможностите си не го правете заради започващото на 17 ноември ретроградно движение на Меркурий.

Здраве: За да сте  в добро здраве избягвайте преумората и ненужното натоварване с физическа работа и с чужди проблеми, които преживявате, особено ако не можете да помогнете. Бъдете внимателни в периода 1-2 и 27-29 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Трудностите в личния ви живот са породени от нежеланието ви да приемете мнението на семейството си свързано с ремонт. Направете го вместо да давате  на ваши роднини заем, въпреки че  ще напрегнете и без това сложната обстановка в дома си. В противен случай вашата щедрост ви носи скандалите.

 

ДЕВА

 

Работа: Заради вашите прибързани действия породена от самозаблудата, че сте незаменими рискувате да провалите всичките си добри възможности свързани със задгранични срещи и да не успеете да финализирате договорите, което трябва да се случи до 11 ноември заради започващото ретроградно движение на Меркурий. Ако това се случи се сърдете на себе си и не търсете вината встрани.

Здраве: Наложете си такъв начин на живот, който ви зарежда със сили, като не пренебрегвате почивката. Предпазвайте се от проблеми със стомаха в периода 2-4 и 29-30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните могат да съхранят хармонията и щастието в дома си,  ако отношенията им не са достигнали необратимата точка на непоносимостта. Ако е така, по-добре е да приключат с брака  си. Дори и да искат трудно биха го съхранили заради ежедневните скандали и упреци от страна на брачната им половинка.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Преценете доколко сте били ненужно критични предишния месец и без да се усетите сте ги засегнали. Не бива да се впускате в начинания, ако не са планирани предишните месеци и не сте договорили финансирането, а и те са забранени след 17 ноември, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно движение. Провалът ви, ако решите да заставате срещу забраните на планетата  ще се отрази и на вашето здраве.

Здраве: От вас и вашето чувство за отговорност зависи дали ще се грижите добре за вашето здраве или ще създадете проблеми и на партньорите си, като се наложи продължително лечение. Податливи сте на здравословни проблеми в периода 4-6 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: В семейството ви подкрепят, а вие се държите странно, неуважително, искате да сте водещи в отношенията и да командвате. От вас зависи да съхраните стабилността на брака си или ако не сте щастливи да го разтрогнете, вместо да тормозите семейството си и да трупате негативна карма.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Уговорете и подпишете нови споразумения за планирани проекти, но само ако са изгодни и ви носят приходи и не след 17 ноември, когато Меркурий започва своето поредно ретроградно движение. Време е да се заемете поне за седмица с изостаналите и рутинните си задължения, чието завършване ви носи добри приходи.

Здраве: Ако не страдате от липсата на работа и сте доволни от отношенията си у дома ще сте и с отлично здраве. Не ставайте заложници на лекарствата, дори и ако имате хронични заболявания и ви ги предпише лекар, особено в периода 6-8 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте семейни, не се изкушавайте да създавате отношения с ваши колеги, уж заради работата, защото ще се окажете обвързани в отношения, които  са необратими и сриват брака ви. Стигнете ли до там крачката назад е невъзможна.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Натоварят ли ви няма да се справите с вашите задължения. Естествено след това сте недоволни от себе си и постиженията си, защото сте в невъзможност да осъществите плановете си и установявате, че тъпчете на едно място, но и се налага да се занимавате с рутинни задачи, заради ретроградното движение на Меркурий, което започва на 17 ноември. Повод за притеснение няма, защото дори и с обичайните си ежедневни задължения, съчетани с допълнителна работа имате възможност да печелите добре.

Здраве: Предпазвайте се от проблеми с кръвното, които може да се окажат трудно лечими, защото отказвате да се грижите за себе си. Не се подлагайте на оперативно лечение и се грижете за себе си в периода 8-11 ноември, когато Луната е във вашия знак. 

Любов: Семейните да не натякват колко работят и всички у дома трябва да им прислужват, защото ги грози раздяла и безкрайна самота, която поболява. Ако не сте щастливи в брака намерете друг начин да приключите отношенията си, не с насилие над волята на вашите близки.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Приемете, че са във ваша полза и се въоръжете с търпение. Съветвам ви да не инвестирате, да не уговаряте участието си в начинания, за да не съжалявате, че сте се провалили. Забравете за рисковани предложения за начинания, особено в дните след 17 ноември, когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Избягвайте изясняване на служебни отношенията, съхранете хармонията.

Здраве: Резките изблици на агресия, водещи до депресивни състояние може да са причина за сериозни здравословни проблеми в периода 11-13 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Точно обратното имате златната възможност да стабилизирате още повече отношенията си и възпламените чувствата си. Тези от вас, които не са щастливи да не правят през ноември крачката към раздяла и развод, защото ще им е трудно да приключат отношенията си.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Във ваша полза е да бъдете мнителни към настойчивите предложения за съвместна работа и инвестиции. Възможни са измами и загуби. Толерантността към вашите нови и все още обучаващи се колеги и подчинени работи във ваша полза и ви печели приятели на работното място. Ако ви предложат повишение преценете дали сте готови и дали отговаря на вашите умения, но не в края на месеца заради ретроградното движение на Меркурий, което започва на 17 ноември.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не ви съветвам да спортувате, ако имате стари травми, които може да ви създават проблеми. Предпазливостта е задължителна в периода 13-16 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: При разговор с брачната си половинка осъзнавате, че негативите са преодолими и не си струва да се притеснявате. За съжаление няма да липсват и роднински домогвания за намеса и желание да ви провалят брака, заради лична финансова изгода, която могат да извлекат докато сте в обтегнати отношения.

 

РИБИ

 

Работа: Добре преценявайте условията преди подписването на договори и уговарянето на инвестиции, за да не търпите провали, особено след 17 ноември, когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение. Това ще е истинска драма за вас. По-добре е инвестициите да са във ваши начинания, а не в чужди, за да сте сигурни във възвращаемостта на вложените средства. Не давайте заеми, но и не искайте кредитиране.

Здраве: Притесненията ви заради невъзможността да сте активни са достатъчни, за да си създадете здравословни проблеми, както се случва обикновено. Бъдете отговорни в периода 16-18 ноември, когато Луната е във вашия знак и сте заплашени от проблеми и обостряне на хронични болежки.

Любов: Сами творите недоразумения и разправии с брачната си половинка, защото отказвате да се съобразите и с желанията на вашите близки, които вече планират следващия месец. Не ги разочаровайте, като откажете да обсъдите предложенията им и изпълнявайте семейните си задължения.