ОВЕН 

Работа: Ако управлявате собствен бизнес, не е във ваша полза да уволнявате служителите си и да търсите нови, защото преценката ви може да се окаже неправилна, а допуснете ли грешка, няма как да бъде поправена бързо. Не нарушавайте финансовата си стабилност и не разчитайте на бързи приходи, особено от рисковани начинания. Не подписвайте договори за инвестиции, ако не са ваш проект, а са обвързани с хора, които не познавате лично, но са ви ги препоръчали като отговорни.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което не изключва отпадналост и главоболие, заради преумора. Бъдете внимателни при пресичане на улицата. Бъдете внимателни в дните 13-16 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Половинката ви не одобрява ежедневните вечери и гостите, които посрещате у дома. С право съществуват  съмнения, че изневерявате. Не рискувайте дори и с най-невинните флиртове, за да не съсипете брака си.

 

ТЕЛЕЦ

Работа: Забравете за начинанията, които не са планирани, и се отдайте на рутинните си задължения, колкото и да са ви неприятни. Предстои ви да плащате годишните данъци и затова всяка проява на щедрост може да се окаже във вреда на вашата финансова стабилност, особено ако имате свой бизнес. Не бива да предприемате инвестиции дори и ако са свързани с ваши проекти, нито да уговаряте кредитиране заради затруднения с погасяването им.

Здраве: Здравето ви е прекалено крехко. Бъдете внимателни и не се лишавайте от самотата и почивката си. Не приемайте тежка храна. Бъдете внимателни в дните 16-18 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветвам ви да се въоръжите с търпение и да избегнете разправиите и недоразуменията с брачната си половинка. Причината може да се окаже вашата заетост или нежелание да споделяте притесненията си, ако имате проблеми.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: Не пропускайте да предприемете промените, които не смогвахте да осъществите до момента, защото ви носят бъдещ успех. Бъдете дейни. Не пропилявайте в незнайно какви очаквания на чудеса дните си, дори и ако все още има ограничения за свободно движение в чужбина. Можете да организирате виртуални срещи със задгранични партньори, а на живо да подпишете договорите. 

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди. Не преяждайте. Бъдете внимателни в дните 18-21 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Изяснете причината за проблемите. Ако имате пътувания зад граница, при възможност вземете и половинката си, за да сте сигурни, че няма да се появи съмнение за ваша изневяра.

 

РАК

Работа: Не бива да се страхувате от застой и напразно очакване на успехи, но работете, за да ги заслужите. Заемете се с приключването на всички изостанали задачи, а ако сте планирали начинания, може да поставите началото на тяхната реализация само при гарантирани достатъчно лични средства. Във ваша полза е да оправите отношенията, които сте съсипали, и да изясните недоразуменията с ваши колеги или партньори, особено ако работите добре и не бива да губите взаимната си подкрепа.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Засилете с витамини имунната си система. Бъдете внимателни в дните 21-23 март когато Луната е във вашия знак.

Любов: През март от вас зависи да съхраните стабилните си семейни отношения въпреки ината ви, ако не ви позволяват да обсебвате половинката и децата си. Нямате причина да приключвате брака си, ако е хармоничен, дори и вътрешният ви глас да шепне друго. Прибързаните действия заради колебливост и неувереност са във ваша вреда.

 

ЛЪВ

Работа: Ако сте решили да инвестирате, преди това е необходимо да анализирате в детайли проектите, свързани с гарантирали лоялността си ваши делови партньори. Не е изключено да ви изненадат с примамливи предложения и да се свържете с хора, които също да ви бъдат полезни. Бъдете прозорливи, презпазливи, а не прибързани. С търпение и такт успявате да наложите мнението си и да  поставите началото на нови идеи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не натоварвайте очите си и не прекалявайте с посещенията в сауна. Бъдете внимателни в дните 23-26 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През март е във ваша полза, да изгладите всички недоразумения в семейството и в роднинското си обкръжение и да съхраните брака си. Съветвам ви да сте често с вашето семейство, за да не се породят съмнения за изневяра и безпричинна ревност само защото според половинката ви сте намерили рамо, на което да поплачете.

 

ДЕВА

Работа: Всичко планирано да е основано на подробен анализ на възможните подводни камъни, водещи след себе си загуби заради неволно подхлъзване при предоверяване. Не бива да пренебрегвате проверката на финансовото състояние на новите делови партньори, с които сте решили да работите, за да не се окаже, че ще влагате пари, за да печелят те. Не подписвайте договори и не инвестирайте, ако не се налага.

Здраве: Бъдете особено внимателни по отношение на здравето си. Бъдете внимателни в дните 26-28 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Разправията с брачната ви половинка заради пари може да доведе до неочаквани крайни действия от ваша и нейна страна заради роднини. Не го позволявайте, а ги изпратете на хотел, който те да си плащат, и им кажете да забравят за исканията си.

 

ВЕЗНИ

Работа: Дори и при обзелия ви гняв, породен от грешки на ваши колеги или подчинени, не бива да уволнявате хора, на които сте разчитали години наред. Не разчитайте на ново попълнение, което може да се окаже недостатъчно подготвено. Не инвестирайте дори и във ваши проекти, преди да сте сигурни в собствената си финансова стабилност. Най-добре е да забравите начинанията и новите проекти. По-добре завършете започнатото, за да не тежи забавянето му през идващите месеци.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Спортувайте, въпреки че сте отпуснати и без желание за физическо натоварване. Бъдете внимателни в дните 1-2 и 28-30 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните с дългогодишен хармоничен брак не бива да го застрашават с изневяра. Не се колебайте да поискате развод само ако бракът ви от години е нещастен, но все нещо ви спира да го приключите. Сторете го в годината на Меркурий, който позволява да срещнете ново подходящо партньорство.

 

СКОРПИОН

Работа: Във ваша вреда е предприемането на промени на работното място, защото ще изнервите подчинените си с намаления състав заради капризите ви и ще пречите на техните задължения. Не обсъждайте инвестиции, ако не сте финансово стабилни или ако имате намерение, което е правилното решение, да раздвижите ваш проект, в който е по-добре да вложите средствата си. От вашата умереност в разговорите зависи дали ще спечелите нови партньори, или ще продължите безуспешно да търсите подходящите.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което е гаранция и за доброто ви настроение. Бъдете внимателни в дните 2-4 и 30-31 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Постарайте се да постигнете компромис, ако имате разногласия, и да съхраните брака си, да разгорите отново пламъка на чувствата си, ако сте щастливи. Прибързаното решение за развод няма да ви направи щастливи, но когато го осъзнаете, ще са останали с вас самотата и страданието заради грешката, която не бива да допускате.

 

СТРЕЛЕЦ

Работа: Това поведение не ви помага, ако държите да изясните недоразуменията между вас и партньорите ви. От значение е да съхраните отношенията с хората, които са ви доказали своята лоялност, и да продължите съвместната си работа. Не бива да се включвате в инвестиционни проекти, за които нямате достатъчно информация, за да избегнете загубите. Направете проверки чрез финансисти и след това вземете крайното си решение.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но трябва да се грижите добре за себе си и да не допускате преумора. Бъдете внимателни в дните 9-11 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Март ви налага да си наложите такт и търпение в личния живот, да направите компромис при болезнени и потискащи ви отношения в брака, за да сте щастливи така, както сте очаквали при неговото сключване. Бъдете бдителни и не допускайте намесата на роднини, които не е добронамерени и целят  да ви навредят.

 

КОЗИРОГ

Работа: През март, въпреки желанието ви да поставите ново начало в работата си, сте длъжни да сте предпазливи и прозорливи, защото ваши конкуренти и колеги ще направят и невъзможното, за да сринат авторитета ви и да заемат вашето място, въпреки че им липсват качества и знания. Знаят го, но с подходящи познанства може да успеят, ако не сте далновидни и се откажете да защитите позициите си. От вас зависи да съхраните заеманото обществено положение и авторитета си. Прибързаността ви вреди.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Възможни са здравословни проблеми, които можете да избегнете, ако се въоръжите с търпение. Бъдете внимателни в дните 7-9 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, дори и щастливите в брака, са подложени на изпитание на чувствата с брачната половинка, а също и на отношенията с децата и възрастните си роднини. Неразбирателството, настанило се неизвестно как в дома им, е породено от липсата на компромиси.

 

ВОДОЛЕЙ

Работа: Не бързайте да взимате решение да приключвате делови отношения, ако не сте се убедили лично в липсата на лоялност в партньорите ви или просто сте разочаровани заради нещо казано, но неправилно разбрано. От вас зависи да не се лишавате от подкрепа на хора на вашето работно място, които са ви били верни помощници, а и вие сте им помагали, само защото някой иска да ги отдалечи от вас.

Здраве: Здравето ви е зависимо от настроението ви. Бъдете внимателни в дните 9-11 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако чувствате, че не сте така щастливи, както очаквате, помислете къде е причината и не бързайте да се впускате в изневери въпреки вашия консерватизъм. Ще се окажете използвани и изоставени, а желанието да си отмъстите на брачната половинка ще нарани вас самите.

 

РИБИ

Работа: От вас зависи, омаяни от нечие предложение за бизнес, да не поставяте прибързано ново начало и да избегнете провалите заради недобре обмислените нови проекти. Ако имате готовност за работа в съдружие и сте сигурни в партньорите си, подгответе договорите и не се бавете с подготовката му, но отново с търпение и добре обмислени действия.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола. Бъдете внимателни в дните 11-13 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте създали семейство преди години, имате завиден семеен стаж, ако се радвате на щастие и хармония в живота си, не бива да допускате изневери само защото сте засегнати от някоя разправия у дома. Когато осъзнаете, че сте отдалечили половинката си, връщането обратно ще е невъзможно, а самотата ще ви тласне в лапите на депресията.