Какво ви вещаят звездите през месец юни. 

ОВЕН 

Работа: Няма лошо във вашето желание да общувате, но се опитайте да преценявате хората, които допускате до себе си без емоция и без да се опитвате да скриете от вас самите техните недостатъци, за да не се окажете измамени и разочаровани, ако ще създавате общ бизнес или планирате общи инвестиции.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради постоянните притеснения, които сами си създавате и се вживявате в несъществуващи драми и заради емоцията, която ви пречи да сте реалисти. Бъдете особено внимателни в дните 17-19 юни, когато Луната е във вашия знак и сте податливи на проблеми с главата, очите и кръвното налягане.

Любов: През юни ще имате не малко запознанства, които не са причина, ако сте семейни да съсипвате брака си и дори да си изпросите молба за развод от партньора ви, само защото сте склонни към изневери, с оправданието "беше само веднъж".

 

ТЕЛЕЦ 

Работа: По-добре е да не гоните професионални висоти и да не предприемате промени на работното място. Най-добре ще е за вас, ако се отдадете само на рутинните си ежедневни служебни задължения, които са също така важни, за да не изоставате с тяхното изпълнение.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не сте пушачи, защото през този месец, особено родените в трета декада може да се оплакват от дихателни проблеми и алергични реакции, не само заради цъфтежите, а и ако не успявате да наложите мнението си. Предпазвайте се от проблеми с гърлото в дните 19-21 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Нервни сте и изливате гнева си на вашата брачна половинка, която търпи, но докога ли? Направете и невъзможното, за да не допуснете ревност и съмнения в изневяра, ако каните често гости в дома си - достатъчна причина притеснителни разправии.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: Пътуванията зад граница може да са обвързани с подписване на договори за сътрудничество, ако вече сте разговаряли с партньорите си и не е първата ви среща. Опитите ви да застанете срещу Съдбата си са във ваша вреда. Не бързайте с промени на работното място и с уволнения, заради нечия интрига.

Здраве: Здравето ви е изцяло подвластно на настроението и от нежеланието да туширате споровете и скандалите, за които често причината сте вие. Не пропускайте отдиха и развлеченията в почивните дни, а и в дните 21-23 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Превърнете промените в мечтаните и забравете за проблемите в семейството и с децата, ако сте ги създали. Организирайте пътуване с вашите близки, за да стабилизирате отношенията си и да натриете носовете на вашите неприятели, които завиждат на хармонията в дома ви.

 

РАК 

Работа: Не се колебайте и бъдете дейни. Няма да сте лишени и от претенции на хора, които искат да работят с вас, но за много пари да вършат малко работа. Не ги назначавайте. От вас зависи да си спестите провал заради техни действия, особено ако ваш конкурент ги е насочил към вашата фирма, за да ви провалят.

Здраве: През този месец здравето ви изисква да сте внимателни с храната, да не прекалявате с тлъстото и с пресните салати, ако страдате от жлъчни проблеми и подуване на стомаха, особено в дните 23-25 юни.

Любов: Лудост и да взимате решение за развод, ако сте щастливи, само защото някой ви е внушил, че може да сте още по-щастливи. Ще съжалявате горчиво, че сте нарушили хармонията в дома си и трудно ще намерят ново щастие. Самотата ви наранява и депресира. Не я допускайте.

 

ЛЪВ 

Работа: Въпреки мечтата ви да поставите ново начало, не сте избрали най-добрия месец, но ако спазите личните си подходящи дати компромисно може да го сторите. Не пропускайте да стабилизирате и защитите позициите, общественото си положение,  които сте си извоювали и не допускайте да ви изместят от тях.

Здраве: От вашето добро желание зависи да сте отговорни към здравето си и да не прекалявате с храната и алкохола, дори и ако сте на почивка или на сватба. Бъдете внимателни в дните 25-28 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не бива да допускате странична намеса в личния си живот, за да не се окаже, че добронамерени близки или съседи са постигнали целта си с клюки за ваши измислени изневери. Тези, които са нещастни в брака може да направят крачката към развод.

 

ДЕВА 

Работа: Обогатете се с нови знания и не се притеснявайте да питате, ако има нещо, което не ви е ясно. Не пропускайте да проведете разговори с вашите колеги, ако съществуват недоразумения, за да си спестите изоставане на работата. Перфектни сте при изпълнението на служебните си задължения и получавате заслужени похвали

Здраве: Здравето ви е нестабилно, затова ви съветвам да не пренебрегвате почивката и да не се опитвате да надскочите себе си. Планирайте месеца така, че работата да не ви натоварва, а в дните 1-3 и 28-30 юни когато Луната е във вашия знак, внимавайте с какво се храните.

Любов: Разправиите са неизбежни, ако не осъзнаете какво се случва и вместо да ги избегнете ги задълбочите, само защото така ви харесва. Рискувате да отдалечите не само половинката си, а и децата си, които ще застанат на страната на тормозения, ако се опитвате да подреждате живота им.

 

ВЕЗНИ 

Работа: Приемайте допълнителни задачи и си осигурете малки, но чести приходи. Не давайте заеми, не харчете парите си за капризи. Планирайте второто полугодие и направете анализ на постигнатото през първото. Подредете приоритетите си.

Здраве: Здравето ви е крехко, ако се поддавате на нервно напрежение или забравяте да си дадете почивка и не спортувате. Бъдете отговорни към себе си в дните 3-5 и 30 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако се прибирате сърдити заради служебните си несгоди и без желание да разговаряте със семейството си, разправиите ще са постоянни и ще провалят отношенията ви. Единствения начин да съхраните хармонията в отношенията си е да забравите за проблемите извън семейството, когато се приберете у дома.

 

СКОРПИОН 

Работа: Не бива да уволнявате служители, заради гнева си, за да не загубите хора, които трудно ще замените с други. Не ви съветвам да сменяте работата си, дори и ако сте получили предложение, което не ви позволява да го отхвърлите. Ако предложението идва от хора, които държат на вас, ще ви изчакат колкото е нужно, докато започнете работа при тях.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото непрекъснато сте притеснени за нещо, което не си струва да ви занимава. Предпазвайте се от настинки и инфекциозни заболявания, а също от ухапвания от насекоми, ако сте на плажа. Бъдете внимателни в дните 5-7 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Настроени романтично, планирате  пътешествие през лятната отпуска, за да съхраните стабилните отношения  в семейството и хармонията, която сте създали. Склонността ви към изневери може да се окаже проблем в брака ви.

 

СТРЕЛЕЦ 

Работа: Сега е моментът да направите оценка на първата половина на годината и да планирате втората, но с разума си и без прибързаност. Не ви съветвам да уговаряте кредити. Имате достатъчно налични средства, за да работите без заеми.  Направете оценка на вашите подчинени и преценете дали имате такива, с които е време да се разделите.

Здраве: Ако не прекалявате с алкохола и храната, особено тези от вас, които са решили да си почиват през юни, здравето ви е стабилно. Следете нивото на кръвната си захар, особено в дните 7-10 юни, в които Луната е във вашия знак.

Любов: Можете внезапно да осъзнаете, че бракът ви не е щастлив, а живеете заедно с половинката си по силата на навика, без чувства и хармония. Ако не промените нещо и не  постигнете обещания за компромис и при нежелание от другата страна да промени поведението си, е възможно да вземете решение за раздяла.

 

КОЗИРОГ 

Работа: По-добре е да се откажете от залитане в крайности, от разправии с колегите и началниците ви, от разширяване на вашия бизнес, ако имате ваша фирма, за да не се окажете зависими от кредити, които няма как да върнете. Завършете започнатите и особено изостаналите задачи.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми поради невнимание, или заради бликналата емоция, която ви пречи да виждате препятствията. Предпазвайте се от алергии заради ухапвания от насекоми, особено в дните 10-12 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не правете безпричинни забележки с брачната ви половинка, само защото сте ядосани заради невъзможност да осъществите професионалните си цели. Заемете се със своите задължения у дома, за да избегнете конфликтите, които може да се окажат с необратим край и раздяла.

 

ВОДОЛЕЙ 

Работа: Старанието ви да докажете възможностите си да е в сферата на реалното, а не на фантастичните идеи. Не бива да правите опити да се доказвате пред завистливи хора, които нарочно ви ядосват, за да се съгласите да инвестирате в техните проекти, но вашата позиция ще е губеща. Усещате го. Доверете се на вашата интуиция.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако избегнете травмите. Тези от вас, които страдат от хронични проблеми с костите и ставите, ще имат оплаквания заради променливото време, особено в дните 12-15 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните не бива да се притесняват от проблеми, ако са сговорчиви и компромисни с половинките си. Внимавайте с критиката, която дори и градивна ще стане причина за разправия, водеща до обида, а вие не целите това.

 

РИБИ 

Работа: През юни успявате, ако сте умерени, тактични и не се противопоставяте дори и на това, което ви носи полза. Съдбата изисква да не заставате срещу себе си, за да не ближете рани, когато се провалите. Намерете начин да говорите с вашите началници, за да намерите компромисно решение по отношение на вашите задължения.

Здраве: Здравето ви е стабилно. От вас зависи да го съхраните, като си наложите спокойствие и не прекалявате с алкохола в дните 15-17 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не наранявайте брачната си половинка като я упреквате без причина. Не отдалечавайте децата си заради критиката, която всеки ден им отправяте, защото все от нещо сте недоволни. Ще ви е потребно много време, за да си върнете стабилността в отношенията, ако допуснете отдалечаването на близките си.