Любов, здраве, работа - всичко, което очаква зодиите в деветия месец на годината. Големият месечен хороскоп за септември на Светлана Тилкова-Алена вече е тук.

ОВЕН 

Снимка: Prince Lauder

Работа: През този месец осъзнайте, че само с такт и умереност, без разправии и безпричинна агресия към вашите подчинени, ако сте на ръководна позиция,  и с началниците ви, ако сте подчинени, няма да се окажете в изолация. Тяхната помощ е от значение за вас, не я подценявайте и не я губете. Напрежението в отношенията  ви вреди, ако се срещате с делови партньори от преди години, които сте отдалечили под влияние на "добронамерени" съвети и съжалявате за това.

Здраве: Лесно сте в състояние да навредите на вашето здраве.  Живейте в хармония със себе си, като сте внимателни в дните  11-13 септември септември, когато Луната е във вашия знак и не бива да прекалявате с алкохола.

Любов: През септември си наложете такт, търпение, компромисност и проявете разбиране, ако брачната ви половинка има проблеми и реши да ги сподели, за да сте й полезни. Намерете златната среда между работата и личния си живот и бъдете повече време със семейството си. 

ТЕЛЕЦ 

Снимка: Prince Lauder

Работа: Не бива да отдалечавате от себе с агресия хората, с които години наред сте работили и сте се чувствали добре. Съхранете отношенията си, потиснете емоцията си. Преди да направите    крачка към нова работа, при това само до 9 септември, защото след тази дата Меркурий е в ретроградното си движение, мислете добре дали искате смяната, за да избягате от неприятната ви вече среда или защото позицията е по-добра.

Здраве: Колкото и невероятно да ви звучи, рискувате да навредите на здравето си, ако се впускате в сексуални контакти с непознати партньори. Пазете се от простуди в дните 13-15 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните са орисани на запознанства, често неочаквани, но впечатляващи. Съветът ми е    да не изневеряват „неангажиращо“, да са внимателни при разговори у дома, особено ако са виновни и закъсняват често, без да имат приемливо обяснение, защото в един момент изневярата им ще блесне и раздялата няма да закъснее.

БЛИЗНАЦИ 

Снимка: Prince Lauder

Работа: От 10 септември Меркурий е ретрограден и може да се наложи да си платите скъпо заради това необмислено действие.  Доверили сте се наивно и сега си патите.    Приемете случващото се като изпитание за умението ви да бъдете предпазливи. Въпреки че търсите финансиране, се примирете и направете всичко възможно да приключите с проблемите във ваша полза. Направете си верните изводи.

Здраве: Здравето ви е стабилно, особено не пропускате почивката, но не бива да допускате напрежението отново да ви навреди, особено в периода  15-18 септември, когато Луната е във вашия знак и е добре да избягвате престоя в замърсени помещения.

Любов: Семейните са орисани на труден месец, като често препятствията са неочаквани и ще усложнят личните им отношения, особено ако вече са на ръба на поносимостта. При хармония могат да останат заедно с половинката си и да изчакат да премине кризата. При разруха на отношенията  е по-добре да направят крачката към раздяла. 

РАК 

Снимка: Prince Lauder

Работа: През септември сте подвластни на промени, на пътувания и срещи с делови партньори с възможност  да подписвате договори. Не ви съветвам да пропускате тази възможност, особено ако сте решили да обновите партньорствата си и да разширите бизнеса си, но не пропускайте факта, че от 10 септември Меркурий е ретрограден. Приемете допълнителни доходни задачи, които ви предлагат преди тази дата.

Здраве: Ако не се чувствате в добра форма приемете, че е заради тлеещата във вас обида от нечие некоректно отношение, но ще я превъзмогнете.  Бъдете отговорни към себе си, особено в пeриода 18-20 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Внимавайте, защото сте податливи при планирани пътувания и задгранични командировки, на флиртове и от нищо ще  изнервите брачната си половинка. От вас зависи да не допуснете това, освен ако дълбоко в себе си не осъзнавате, че бракът ви не е мечтаният и въпреки дългите години съвместен живот е по-добре да се разделите.