Всички имаме своите повтарящи се ритуали в ежедневието. Една част от тях са свързани с вземането на душ. Може би не се замисляте, но поведението в банята може да издаде много за характера на човек. Коя част на тялото си измивате първо, когато пуснете водата? замисляли ли сте се? Не! А ето какво може да означава изборът ви. 

Kоса

Хората, които започват първо с измиването на косата, държат на логиката. Те обмислят нещата във всеки един техен аспект. Следват разума, а не емоциите.

Уши

Тези, които първо измиват ушите си, са добри слушатели. Те обичат да научават нови неща и постояно търсят информация. Отворени са за нови запознанства, но често подлагат на изпитания хората около себе си. Изключително тактични са..

Лице

Хората, които първо измиват лицето си, са отговорни и индивидуалисти. Те строго се придържат към правилата, независимо каква е крайната цел. Измиването на лицето е акт за сваляне на стреса. Често правят комплименти и са изключително вежливи хора.

Гръб/шия

Ако първо измивате врата или гърба си, вие сте страхлив човек. Често се опитвате да бягате от отговорност.

Гениталии

Хората, които първо се грижат за гениталиите си, са изключително сексуални. Те са концентрирани върху отношенията си с другия пол. Влагат много страст във всичко, което правят. Грижовни са и са чудесни партньори и за семейство, и в леглото.