Влюбени сте, но все още не знаете дали той изпитва същото към вас? Има един начин да привлечете вниманието му върху себе си и да накарате сърцето му да забие лудо по вас. Достатъчно е само да научите неговата зодия и да пуснете целия си чар според нея.

Овен

Мъжът Овен е страстна и темперамента натура. Отличава се с буйния си нрав, но и със силно изявената си сексуалност. Обича предизвикателствата, така че е добре да вложите малко повече въображение по време на флиртуването си с него. Имайте предвид обаче, че той може да се разгневи много лесно - за щастие, ако приложите нежността и обаянието си така както само вие го можете, на него не само че бързо ще му мине, но и ще хлътне лудо по вас. За да задържите до себе си мъжа Овен, поддържайте интереса му към себе си жив, като се стараете да внасяте повече забавление и фантазия в любовните игри.

Телец

Роден под влиянието на Венера, мъжът Телец е изключително чувствителен и влюбчив. Той е неподражаем романтик. Само една вечеря на свещи върху маса, отрупана с рози или разходка под звездите, е напълно достатъчна, за да попадне мълниеносно във вашия плен.

Близнаци

Близнаците обичат да се забавляват. Заведете го на кино, театър или изложба. Той определено е ценител на изкуството и ще го впечатлите дори и само ако го поканите да дойде на театър, кино, концерт или изложба заедно с вас.

Рак

Ако искате да разбушувате горещите страсти в душата на Рака, най-вероятно преди това ще ви се наложи да се срещнете с неговото семейство. Раците много държат на мнението на родителите си, така че се постарайте да се представите пред тях в най-добрата си светлина.

Лъв

Подгответе си списък с най-милите комплименти, преди да предприемете каквато и да било крачка към сърцето на Лъва. Лъвовете обожават да бъдат хвалени и обожавани. Обърнете внимание на неподправената му харизма, или дори само извивката на брадичката му. Отбележете нежния му и изпълнен с дълбочина и мъжествен чар поглед. Резултатът - Лъвът ще падне пред вас на колене.

Дева

Преди срещата си с мъжа Дева, се уверете, че сте прочели достатъчно книги, с които да блеснете подобаващо пред неговите очи. Ако не знаете нещо по даден въпрос, по-добре си замълчете, но ако сте наясно, споделете мнението си. Дръжте се учтиво и възпитано. След една интелигентна дискусия с него, вие ще имате безспорния шанс да се превърнете неговата любовна муза за цял живот.

Везни

Везните са внимателен и добре информирани за всичко, което се случва около тях. Те са природно интелигентни и силно интуитивни личности. Достатъчно е само да бъдете искрени и да се държите естествено пред тях, за да ви оценят и харесат такива, каквито сте. Ако веднъж спечелите симпатията и доверието им, вие ще се превърнете в най-прекрасните създания за тях.

Скорпион

Лоялността е изключително важно качество за Скорпиона. Бъдете открити, верни, всеотдайни и честни към него. Отдайте му се на 100% и това завинаги ще го превърне във ваш верен роб до гроб. Мъжът Скорпион може да прости всичко, но изневярата – никога.

Стрелец

Мъжът Стрелец е закачлив и палав тип, който обича тръпката от преследването. Това означава, че ако си имате работа със Стрелец, може да го отблъснете от себе си, ако демонстрирате спешна нужда от сериозно и ангажиращо обвързване с него. Не забравяйте, че в крайна сметка Стрелецът най-много цени свободата си.

Козирог

Козирозите са динамични и сериозни личности, които се впечатляват от също така сериозни и чистосърдечни дами. Мъжете Козирози ценят интелигентните и амбициозни жени. Силното присъствие и познанията ви в дадена област дори биха могли да ги впечатлят толкова много, че на другия ден първата мисъл, с която се събудят, е мисълта за вас.

Водолей

Водолеите са принципни и дълбокомислени натури, които търсят умни дами с добро и благородно сърце. Понякога имат нужда от уединение, за да помислят над чувствата си, така че не приемайте подобно желание у него като начин да ви отблъсне, а напротив.

Риби

Емоционални и чувствителни, Рибите са романтици до мозъка на костите си. Те лесно и бързо се впечатляват от дами с богато въображение, висок интелект и забавен характер. Рибите са непоправими оптимисти и идеалисти, така че винаги бъдете позитивни и широко усмихнати в тяхно присъствие.