Овенът лесно може да се отегчи от партньора си, Лъвът обожава уюта на ароматни свещи, а Телецът е същински сексуален ураган. Вижте интимния портрет и на останалите зодии. 

Овен

Овенът е всеизвестен със своя огнен и неудържим темперамент. Обожава новостите и експериментите в секса. Овенът е директен и ще каже на партньора си онова, което мисли и иска да прави в леглото без заобиколки. Като огнен знак Овенът обича комплиментите и ласкателствата. В леглото предпочита да бъде половинката, която да получава повече, отколкото да дава. Лесно може да се отегчи от партньора си, ако той не му доставя онова удоволствие, за което Овенът бленува.

Телец

Телецът се отличава с необузданата си и страстна природа. Влюбен ли е в партньора си, той е способен да се превърне в същински сексуален ураган в леглото. Много държи на директността в секса и не обича намеците и заобикалктите от типа на ягоди, релаксираща музика, свещи или шампанско. За Телеца са важни дълбочината на чувствата и силата на връзката. За него любовта е преди секса, и когато има любов между двама души, за него сексът е най-великото усещане. Освен да получава, Телецът обича и да доставя удоволствие на партньора си – да го докосва, за се грижи за него, да го целува, прегръща и гали.

Близнаци

Близнаците обожават приключенията в секса. Големи експериментатори са и трудно се задържат на едно място. За да плените и задържите при себе си представител на зодия Близнаци, трябва да вложите въображение и голяма доза фантазия и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което винаги е мечтал. Близнаците често обичат да излизат от границите на обичайното и рутинното. Обичат да прекрачват границите и да не спазват правилата.

Рак

Стане ли въпрос за секс, Ракът е знакът, който е готов да разгърне в пълнота целия си творчески потенциал. Пада си малко егоист в леглото, стараейки се да получи повече удоволствие за себе си, отколкото той да достави такова на партньора си. Ракът може да се окаже доста срамежлив – не очаквайте подканяне и инициатива, преди да сте го предразположили. Ракът е ужасно ревнив.

Лъв

Лъвовете са същински крале на секса. Те обичат да властват, но и да бъдат галениците в леглото. Не пестят енергията си, но се стремят да задоволяват своите нужди и търсят някой, който да им отговори със същата страст, енергия и ентусиазъм. Лъвовете са изпипани любовници, обичат експериментите, но по-скоро са традиционалисти. Обожават буйния секс, но също така са и почитатели на бавните и нежни движения. Обичат около тях атмосферата да е уютна и предразполагаща към любовната игра. Ароматни свещи, тиха релаксираща музика и цветя, пръснати из стаята, не биха им дошли в повече.

Дева

Девата е пример за нежност, финес и грациозност. Тя винаги преценява нещата и обича премерените неща. Девите са страстни и темпераментни в леглото. Обичат да бъдат обгрижвани максимално добре от партньора си и да се чувстват напълно удовлетворени след края на половия акт. Девата обича да прави секс само с партньор, към когото изпитва силно доверие и привързаност. Пламенни любовници, Девите остават завинаги дълбоко в сърцето на всеки, осмелил се да има силна и страстна връзка с тях.

Везни

Зодия Везни са също толкова артистични и вдъхновени в леглото, колкото са и в живота извън вкъщи. Те смятат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на интимност. За зодия Везни има значение не само сексуалния акт, а и атмосферата и вътрешните изживявания. Те харесват разговорите, свещите и музиката. Те имат високо самочувствие – комплиментите ще ви осигурят почти всичко с тях. Обичат да внасят много стил в секса и да го правят по жартиери, а мъжете наистина се побъркват от това.

Скорпион

Скорпионът лесно ще замени партньора си, ако му стане скучно. Но има ли дори и малко предизвикателство във връзката - ще са заедно завинаги. Кати типичен представител на хапеща зодия, Скорпионът бързо се пали, но това важи най-вече за да направи забележка, ако не е доволен от нещо в леглото. Обича да получава повече, отколкото да дава. Не блести с огромни сексуални умения, но умее талантливо да изсиква такива за себе си.

Стрелец

Стрелецът не обича плановете в секса. Като един пламенен знак, сексът за него може да се прави на всяко място и по всяко време. Стрелците са забавни, игриви, страстни и неукротими. Експериментирането с нови сексуални техники също им идва присърце. Връзката със Стрелец е удовлетворяваща и може да продължи дълго.

Козирог

Няма по-необуздана и инатлива зодия. Същите тези качеста неоспоримо се пренасят и в леглото. В секса обаче Козирозите могат да изненадат с уникалната си страст и издържливост. Козирогът е изключителен естет и обожател на изискания и темпераментен секс без задръжки. Козирозите са разкрепостени и когато опознаят партньора си, са готови да изпитат границите на неговата страст.

Водолей

Водолеят определено е фен на непознатото и необичайното. Обича да експериментира и дори понякога може да изненада партньора си с нестандартните си сексуални приумици. Верни партньори са и се отдават на 100% в леглото, за да задоволят максимално любимия човек в леглото.

Риба

Рибата се отдава напълно и безрезервно на партньора си в леглото. Представителите на тази зодия са доверчиви и наивни и често пъти в резултат на това може да се окажат излъгани. Природата на Риби е задвижвана от фантазията, както и техния сексуален свят. Те са отворени към най-различни предложения и имат нужда от самоуверен партньор. Рибите не споделят много и предпочитат заобиколния начин при изразяване на сексуалните си желания, така че партньорът им трябва да бъде достатъчно прозорлив и умен, за да ги разгадае.