ОВЕН

Успехът е с вас, но на късмета си изобщо не разчитайте! Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и умората, която сте натрупали в излишък.

ТЕЛЕЦ

Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, ще изпитвате вина и ще избегнете сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви е спокоен и изпълнен с положителни емоции. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

РАК

В личните ви отношения сякаш има леко пропукване, без да знаете защо и кога е започнало. Ако сте сгрешили, променете поведението си, поднесете извиненията си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Ваши роднини вредят на личните ви отношения, защото са се озлобили заради професионалната ви позиция и обществено влияние. Очаквайте да заведат срещу вас иск за имоти, на които нямат право. Вечерта ще се изпокарате с интимната си половинка и ще забравите за сексуалните си фантазии.

ДЕВА

Не ви вярват, че сте влюбени и искрени в чувствата си, защото показвате друго поведение и различно от познатото си лице. Разочаровали сте любимите си хора и сте си спечелили нежелание за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Всички планове, свързани със семейството ви и приятното прекарване на вечерта обмислете след работно време, ако се налага да работите. Несемейните да не търсят случайни сексуални партньори, за да избегнат бъдещи проблеми.

СКОРПИОН

Вечерта проведете разговор за изясняване на проблемите в дома си. Ако трябва поднесете извиненията си, за да разчупите ледовете, които вече се превръщат в айзберг, помитащ всичко пред себе си. Замръзват и сексуалните ви отношения, а този факт ви подтиска и наранява самочувствието ви.

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте внимателно всичко, което се случва в семейството. Нищо чудно да се сблъскате с проблеми в личните отношения и сексуалния живот, които ще ви накарат да преразгледате поведението си, колкото и да ви е трудно.

КОЗИРОГ

Няма да ви липсват семейни проблеми, ако сте импулсивни и си казвате директно мнението за брачната половинка пред странични хора. Няма да сте готови за сексуални наслади заради напрежението, създадено предишния ден.

ВОДОЛЕЙ

В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, която не е типична за вас, но видимо половинката ви е помогнала чашата на търпението ви да прелее. Не се изненадвайте, ако сами се лишите от сексуални удоволствия.

РИБИ

Заядливият тон би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Следобед разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.