ОВЕН

Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, защото рискувате да се изпокарате и да задълбочите проблемите си. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

ТЕЛЕЦ

В този ден сте агресивни и затова е възможно да не ви се разминат проблемите с интимната половинка. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

БЛИЗНАЦИ

Напрежението през деня ви е изтощило, но за вечерта щастие ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си хора. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

РАК

Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство, няма да бъдат успешни. Ако сте семейни, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Отдайте се на чувствата си и на желан активен секс, които ще ви възвърне силите.

ДЕВА

Бъдете умерени, особено вечерта, когато ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади.

ВЕЗНИ

Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

СКОРПИОН

За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимната половинка засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете тактични към любимите си хора, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимната си половинка. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си хора ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

РИБИ

Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви хора ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.