ОВЕН

Запознанствата ви в личен план могат да прераснат в сериозна интимна връзка. Вечерта създайте романтична обстановка в дома си, дори и ако сте уморени, а сексът ще ви достави удоволствие.

ТЕЛЕЦ

В този ден не се изкушавайте да уговаряте романтични срещи, ако не сте опознали добре човекът, който ви привлича. Не допускайте сексуални контакти със случайни партньори.

БЛИЗНАЦИ

Можете с лекота да направите някои промени в личният си живот, мили дами. Ключът към успеха е в умението ви да прощавате на близките си. Не проявявайте ревността си, за да не съсипете вечерта с интимния си партньор и сексуалното удоволствие да си остане мечта.

РАК

В този ден ви е невъзможно да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате пред всички, обсебени от един чаровник. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора.

ЛЪВ

Вечерта се приберете у дома или отидете на романтична среща с любимия си. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като, ако сет семейни, можете да откажете гостуване при приятели и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Интимните ви контакти изискват крайна предпазливост, защото сте податливи на инфекции.

ВЕЗНИ

Вечерта бъдете с любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

СКОРПИОН

В този ден бъдете внимателни с близките си. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор. Проблемите ви в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Запознанствата в личен план могат да прераснат в сериозна връзка. Романтична среща ще засили желанието ви за създаване на семейство. Вечерта бъдете мили, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилия се във верността ви.

КОЗИРОГ

Влюбените могат да споделят чувствата си. Не пропускайте тази възможност. Вечерта ще изживеете незабравими романтични мигове, съчетани с невероятни сексуални изживявания, каквито и вие самите не сте очаквали.

ВОДОЛЕЙ

Не се впускайте в любовни авантюри, за да мъстите заради съмненията, че интимния ви партньор ви е изневерил.
Поговорете и изяснете всичко свързано с причината за съмненията си в изневяра. Сексът ще ви сближи, дори и ако сте се скрали.

РИБИ

Вечерта отидете с любимия си на ресторант. Не прикривайте чувствата си. Сексът трябва да бъде желан и от двама ви, ако искате да ви бъде приятно.