ОВЕН

Пазете се от чаровен мъж, който се опитва да се вмъкнат в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармонията в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

ТЕЛЕЦ

След края на деня се приберете и заведете близките си или любимия на ресторант. Не се впускайте в семейни разправии и избягвайте контактите, които могат да създадат конфликти. След приятната вечер се отдайте на сексуални удоволствия.

 

БЛИЗНАЦИ

Следобед не са изключени трудности в семейството. Не се задълбочавайте. Вечерта се отдайте на чувствата си. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимния партньор отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с него.

РАК

От вас зависи вечерта да не предизвиквате ревността на партньора си. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте и ще остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ЛЪВ

Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

ДЕВА

Избягвайте запознанствата, ако могат да създадат конфликти заради ревността на интимния ви партньор. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Несемейните жени ги очаква поредното незабравимо романтично приключение. Ако сте сигурни в чувствата си и вече сте създали интимни отношения, ще изживеете и приятни мигове в леглото. Сексът ще ви зареди с нови сили.

СКОРПИОН

Имате възможност да пътувате с любимия си или със семейството си. Вечерта не пропускайте да създадете приятна романтична обстановка. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви обогати с незабравими изживявания.