ОВЕН

Работите активно, но е възможно, въпреки че не чувате и не виждане нищо около себе си, да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.

ТЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуа лните удоволствия ще ви заредят със сили.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте решили да търсите днес подходящи партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си ако го имате или сте семейни, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

РАК

Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазв айте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност, която и ако сте семейни и ако не сте няма да бъде приета с радост от вас.

ЛЪВ

Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

ДЕВА

Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате и сте засегнати от поведението на партньора си, които отказва да ви подкрепи в професионалните ви стремежи.

ВЕЗНИ

Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост.

СКОРПИОН

В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени. Не изневерявайте! Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти.