#Овен
Огромната енергия и вътрешна сила на овните си има и своята висока цена. Представителите на тази зодия са гладни непрекъснато и през цялото време. Ако не се отдадат на момента на своята кулинарна страст, ще станат раздразнителни и ядосани. Добре е да се хранят на често по малко, за да бъдат както по-спокойни, така и по-здрави.

#Телец
Телецът изпитва най-голям глад през нощта. Затова е добре да положи необходимите усилия, за да достави необходимите и полезни хранителни вещества на организма си през деня. Да стоите далеч от въглехидрати и тежки вечери в късните часове преди сън. Да яде много зеленчуци и меса.

#Близнаци
Една последователна балансирана диета е за предпочитане пред безразборното хранене, към което близнаците често обичат да прибягват. Да стои далеч от кафе и мюсли. Да се храни в компанията на любимите хора.

#Рак
Раците имат уникална връзка с храната. Те също така имат склонност да влагат силни емоции в начина си на хранене. Да не позволява на емоциите си диктуват вида и съдържанието на неговото меню, както и начина на хранене.