Какво ви очаква през новата 2018 година? Вижте хороскопа си за януари месец, изготвен специално от Светлана Тилкова - Алена. 

ОВЕН 

Работа: Желанието ви да получите още по-високо признание, прекаленото натоварване с работа без почивка води до пълно изтощение и проблеми със здравето. Вместо да правите оценка на знанията на вашите колеги и да им отправяте критика, се обогатете с нови знания и направете необходимото, за да бъдат подкрепени новите ви доходоносни идеи.

Здраве: Лесно сте в състояние да се преуморите, но ако го сторите в средата на месеца ще платите цената за това и няма да ви е приятно, че се налага да си дадете принудителна почивка.  Живейте в хармония със себе си и с околните, за да съхраните енергията си за натоварените дни.

Любов: Семейните да не се изкушават да търсят разтуха с нови познати, за да споделят  тревогите си, защото ревнивата им половинка може да се усети и да им създаде проблеми.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Във ваша полза е да сте прозорливи и да проверявате внимателно детайлите, преди да подписвате договори за сътрудничество. Не проявявайте щедрост и не давайте заеми, които няма да ви върнат. Не бъдете наивно добронамерени и доверчиви към молителите, за да не изпаднете във финансов недоимък.

Здраве: Ако се чувствате неразположени е добре да намерите време да посетите личния си лекар. Може притесненията ви да са напразни, но може да се окаже, че имате проблем, който трябва да разрешите. Не е изключено всичко да се свежда до стреса и преумората, които няма как да избегнете, но ви вредят.

Любов: Бъдете предпазливи, за да не се окажете впримчени в мрежите на омайници, които им обещават материални блага. Един развод, ако не успеете да си възвърнете хармонията, ще е свързан с проблеми, заради материалните придобивки по време на брака, които трудно ще разделите.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Забравете за необмислените начинания, които няма да са успешни, защото са подвластни на вашите капризи, импулсивни действия и инат, както и на желание да блеснете в собствените си очи и пред околните, без да сте преценили риска. Не допускайте финансови загуби заради ненужни разходи, свързани с капризите на семейството ви.

Здраве: Напрежението през този месец расте заради отговорните задачи, които сте си поставили, затова не пропускайте отпускащия масаж, сауната и разходките, дори и на снега, които ще съхранят здравето ви стабилно.

Любов: Променливи и склонни към изневери, които за вас са без значение, се пазете от проблеми в брака, дори необратими, при които разводът чука на вратата ви, защото сте съсипали градени с години стабилни семейни отношения.

 

РАК

 

Работа: Приемайте градивната критика и полезните съвети на вече препатилите опитни колеги, без да си внушавате, че се опитват да ви направляват, защото тя ви носи само полза и ви предпазва от грешки. Месецът е подходящ за промяна на работното място или за преговори за нови сделки и участие в нови проекти, но не бъдете наивно доверчиви, за да не ви измамят.

Здраве: Ако не се чувствате в добра форма явно ви е трудно да се освободите от стреса и преумората, които ви вредят. Бъдете отговорни към себе си.

Любов: Семейните имат възможност да поставят ново начало в отношенията си през януари, което им позволява да решат дали да съхранят хармонията, ако са щастливи в брака. Ако са ревниви и имат ревниви партньори, проблемите им са гарантирани, заради съмнения в изневяра.

 

ЛЪВ

 

Работа: Не бива да сменяте работното си място, освен ако не е свързано със сегашната ви дейност или сте уговорили промяната през отминалата година. Ако сте управители на ваша фирма не уволнявайте и не назначавайте служители, особено ако не сте сигурни, че са нелоялни, а сте се доверили на нечии думи, които целят да ви дискредитират.

Здраве: Посрещате смело неразположението си и то бързо отшумява, Почивката е задължителна, а ако сте на екзотичен остров и на плажа, не прекалявайте с алкохола. Когато се приберете се пазете от настинки.

Любов: Мнозина от вас ще залитат и в извънбрачни връзки. Няма да се почувствате щастливи, когато осъзнаете, че вашите близки не ви прощават тази забежка и са ви нарочили за предатели. Шансът за оправяне на отношенията е минимален. Проявете разум, преди да сте стигнали до развод.

 

ДЕВА

 

Работа: Поставете началото на нови проекти, но в никакъв случай не приемайте за чиста монета предложение и информация, която не сте проверили, защото също може да се окаже във ваша вреда. Преценявайте кого допускате до плановете си.

Здраве: Намалете забързания ритъм на живот и не допускайте за пореден път преумората да навреди на вашето здраве и да ви принуди за дълга почивка, свързана с лечение.

Любов: Много семейни двойки ще изживеят сътресения в брака, защото сте склонни към запознанства, флирт и изневяра. Не се съгласявайте дори и на платонична странична връзка, защото проблемите ви в семейството са от нищо може да стигнат до раздяла.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Ако сте на ръководна позиция са възможни проблеми с ваши служители, които отказват да се заемат със задачите си и бойкотират работата на всички, но причината е в странична намеса и опит да ви провалят. Не се колебайте да ги освободите в края на месеца, а през следващия подходящ за целта месец може да назначите други.

Здраве: За предпочитане е през този месец повече да си почивате, но ако това е невъзможно се прибирайте вечер рано у дома и се отдавайте на приятни развлечения.

Любов: Вашите близки не заслужават да им вменявате вина за проблемите ви, защото ще ги отдалечите от себе си и може да се стигне до раздяла, ако отношенията ви отдавна са охладнели. Тези от вас, които са решили да се развеждат, да не правят крачката през този месец, заради бъдещи съдебни драми.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Не взимайте кредити, ако не са ви необходими и можете да се справите с правилно разпределение на бюджета си. Не пропускайте възможността за работа със задгранични партньори, които може да се окажат добри инвеститори във вашия бизнес, а ако е изгодно за вас да си направите фирма и зад граница.

Здраве: Жизнени сте и готови за нови подвизи, но не бива да се престаравате с физическото натоварване през този месец, за да не навредите на здравето си. Предпазвайте се от простуди при променливо време и от инфекции на половите органи.

Любов: През януари семейните, са готови да предприемат или да се поддадат на искането за промени в дома си, особено ако се налагат ремонти, но именно те може да станат причина за проблеми в брака. В почивните дни пътувайте с вашите близки и съхранете стабилните си отношения.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Не давайте заеми или парична помощ на ваши роднини, защото ще станете причина за постоянни нови и нови искания. Имате планове за инвестиции и реализиране на нови проекти, които не бива да проваляте, но ги обмислете добре и не прибързвайте с начинанията.

Здраве: Във ваша полза е да спортувате и да не водите заседнал живот, дори и ако сте затрупани с работа, ако искате да сте здрави. Избегнете на всяка цена напрежението.

Любов: При стабилен брак, дори нещо да проскърцва не мислете за раздяла, а съхранете брака си. За тези от вас, при които е прехвърлена допустимата граница на непоносимост, раздялата е най-доброто решение, за да си спестите още години агония в отношенията. 

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Плановете ви за промени на работното място са навременни. Не се колебайте да ги осъществите. Работата ви с ваши задгранични партньори е свързана с предложения за инвестиции, които изискват да сте умерени и предпазливи, за да не загубите част от парите си.

Здраве: Тези от вас, които се чувстват отпаднали и неразположени, да направят терапия с минерали и лечебен масаж, за да се възстановят по-бързо. Ако имате кожни проблеми, пречистете организма си от токсините.

Любов: Пътуване ще ви даде отговор дали си струва да съхраните брака си, ако сте стабилни от години или ще се разделите заради съмнения в изневяра. Приемайте критиката от близките си, особено от брачната си половинка, но не и ако е безпричинна.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Ако сте в ролята на подчинени внимавайте да не ядосате вашия началник с ненужни претенции и искания за непланирани промени в плановете ви, които осъществявате съвместно с вашите колеги. От вас зависи да избегнете тази опасност. Старанието ви при изпълнение на задачите ще бъде оценено и подкрепено с парично поощрение.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако си давате нужната почивка и избягвате стресовите ситуации. Предпазвайте се от проблеми с нервите и не прекалявайте с алкохола.

Любов: Бъдете умерени в думите и действията си, защото с критиката си изнервяте вашите близки. От вас зависи да не допуснете проблеми и да стабилизирате отношенията си, особено ако при пътувания взимате с вас при възможност и вашата половинка.

 

РИБИ

 

Работа: Емоционалните реакции ви вредят. Осланяйте се на разума си и успехите ще са с вас, особено ако не се вживявате в интригите на вашето работно място. Провеждайте спокойно деловите си срещи и разговори, не налагайте мнението си, за да не срещнете противопоставянето на вашите колеги.

Здраве: Грижете се за здравето си, защото ви очаква сериозна работа в напрегната атмосфера. Застрашени сте и от наднормено тегло, ако прекалите с яденето и алкохола.

Любов: През януари съветвам семейните взели  решение за раздяла да не бързат да се втурват към нови познанства и интимна връзка. Временната самота ще ви спести нови страдания, защото ще съумеете да осъзнаете какъв партньор търсите.