25 май е 145-ият ден в годината според григорианския календар и 146-и през високосна година.

ОВЕН

В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагате.  Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

На несемейните Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни.

РАК

Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

ЛЪВ

Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните да не изневеряват. Семейните могат да се отдадат на сексуални наслади, но останалите да преценят дали са сигурни в чувствата си.

ДЕВА

Не отказвайте съвети от роднини. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.

ВЕЗНИ

Жените  да очакват нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Семейните да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.

СКОРПИОН

Жените ще изживеят неочаквано романтично приключение, но трябва да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате желание за секс, а и ако ще се развеждате, сексът с досегашните ви партньори е недопустим.

СТРЕЛЕЦ

Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните в стабилна връзка. Семейните, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

КОЗИРОГ

Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. Не ги пропускайте.

ВОДОЛЕЙ

Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

РИБИ

Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения не са желани и от двама ви, затова и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.