24 юни е 175-ият ден в годината според григорианския календар и 176-и през високосна.

ОВЕН

Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

ТЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте романтична среща. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и неволно сте засегнали любимите си хора. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Рак. Ще ги отблъснете.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте нови запознанства, бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

РАК

Бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания, които ви зареждат със сили. 

ЛЪВ

Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си Телец или Лъв.

ДЕВА

Радвате се на хармония в личните отношения, но сте притеснени от ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора. Ако интимната ви половинка няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с поредната интрига.

ВЕЗНИ

Ако сте влюбени и обичате искрено и честно, без да се съобразявате с нечие мнение, ще ви отговорят със същото. Във ваша власт е да сте в хармония с интимната си половинка и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия, особено с партньор Стрелец.

СКОРПИОН

Възможно е ново романтично увлечение, което ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на роден в Овен, целящ да ви вкара в леглото си. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани.

СТРЕЛЕЦ

Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си хора. Самотните ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Случайните сексуални отношения в този ден, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

РИБИ

Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите, без да имате причина за това.