23 май е 143-тият ден в годината според Григорианския календар и 144-ти през високосна година.

ОВЕН

Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

ТЕЛЕЦ

Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

БЛИЗНАЦИ

Силните емоции, заради интрига предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си половинки.

РАК

Личният ви живот е свързан с известни разочарования. Въпреки това възможността да ги хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце. Не сте намерили верния път към сърцето на интимната си половинка. Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

ЛЪВ

Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте, ако направете. Ще се почувствате ободрени.

ДЕВА

Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

ВЕЗНИ

Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не бъдете дистанцирани и не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

СКОРПИОН

Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Естественият завършек на деня са сексуалните удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

КОЗИРОГ

Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РИБИ

Уловете мига, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.