22 май е 142-рият ден в годината според григорианския календар и 143-ти през високосна година.

ОВЕН

Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас, ако сте нежни и не се откажете от тях .

ТЕЛЕЦ

Любовни срещи извън семейството и ненужните приказки ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате.

БЛИЗНАЦИ

Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

РАК

Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ЛЪВ

Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

ДЕВА

Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете спътникът си в живота. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Типичната за вас импулсивност и променливост в чувствата може да ви навреди. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже верига за цял живот.

СКОРПИОН

След обяд сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания. Нищо няма да се получи и провалът в леглото ще ви депресира.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

КОЗИРОГ

Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението на половинката ви, че сте изневерили.

ВОДОЛЕЙ

Разправията с половинката ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако не проявявате агресия в леглото, за да си отмъстите незнайно за какво.

РИБИ

Вечерта ще пренесете лошото настроение у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания. Не го пропускайте.