17 юни е 168-ият ден в годината според григорианския календар и 169-и през високосна година.

ОВЕН

Семейните да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на вечерни сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

ТЕЛЕЦ

В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

БЛИЗНАЦИ

Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма как да си купите секс и любов, ако искате да е истинска. По-добре задоволете нагона си с платени партньори и забравете за този миг.

РАК

Имате възможност да поправите някои грешки в личният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

ЛЪВ

Вечерта се приберете при любимите си хора и им предложете да излезете на вечеря или на гости. Ще се почувстват поласкани. Може да помислите за създаване на романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

ДЕВА

Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си хора, сте поканили приятели на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимната си половинка, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани. Вечерта останете сред семейството си.

ВЕЗНИ

Несемейните не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. При семейните изневярата е причина за проблеми в семейството и за липса на сексуални мигове.

СКОРПИОН

Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимните си половинки. Може да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

След напрегнатия ден вечерта ще се чувствате добре сред семейството си. Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал. Не бързайте, въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, да се хвърляте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си.

КОЗИРОГ

Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта можете да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия, ако имате до себе си родени в Овен или Лъв.

ВОДОЛЕЙ

През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

РИБИ

Отпадналостта ви заради преумората през деня ще изчезне, ако се отдадете на заслужени приятни, романтични мигове с любимите си. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.