17 март е 76-ият ден в годината според григорианския календар и 77-и през високосна година.

ОВЕН

Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие. Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ТЕЛЕЦ

Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Не пренасяйте лошото настроение у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимият ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

РАК

Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

ЛЪВ                                                                                                                                                    

При семейните жени проблемите днес може да са с децата. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако липсва желание у партньора ви.

ДЕВА

Заведете любимия на ресторант или гостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньорът ви е настроен за интимни мигове.

ВЕЗНИ

Вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

СКОРПИОН

Опитите ви в този ден да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. Без значение дали сте семейни или сериозно обвързани, проблемите ви са гарантирани.

СТРЕЛЕЦ

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

КОЗИРОГ

Ако сте преценили, че най-сетне човекът до вас е мечтаният партньор, приятелството ви може да прерасне в любов. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че той се опитва да е водещ в отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

Несемейните жени ще изживеят романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да се почувства щастлив. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората.

РИБИ

Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви е наистина силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.