15 юни е 166-ият ден в годината според григорианския календар и 167-и през високосна.

ОВЕН

Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

ТЕЛЕЦ

В разговорите с любимите ви хора не бива да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете на любимите си колко сте всеотдайни в чувствата си и им доставете незабравими сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Жените да отделят повече време за себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение. Очаква ги ново романтично запознанство. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна. Не пренебрегвайте любимите си хора.

РАК

Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

ЛЪВ

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

ДЕВА

Колкото по-бързо се приберете при любимите си хора, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимната си половинка, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Намерете компромиса, за да се чувствате щастливи.

ВЕЗНИ

Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но може да бъде и много коварен. Целта му е да разруши брака ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

СКОРПИОН

Не са изключени проблеми с хора от противоположния пол, към които изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

СТРЕЛЕЦ

Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на сексуални изживявания с любимите си хора.

КОЗИРОГ

Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане задълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

РИБИ

Вечерта се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си. Избягвайте изясняване на отношенията с интимната си половинка. Докажете на любимите си хора, че сексът с тях ви доставя удоволствие.