14 април е 104-тият ден в годината според григорианския календар и 105-и през високосна година.

ОВЕН

За съжаление все още не сте стабилизирали отношенията си у дома. Бъдете внимателни с близките си. Не изневерявайте и не ги принуждавайте да ревнуват. Влюбили сте се безнадеждно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек.

ТЕЛЕЦ

Осъзнайте, че голямата ви любов ще ви помогне да излекувате всичките си душевни рани. За пореден път сексът ще ви подейства ободряващо след напрегнатия ден.

БЛИЗНАЦИ

Изживявате романтична любов и сте безкрайно щастливи. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

РАК

Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

ЛЪВ

Не изневерявайте на половинката си. Ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи.  Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

ДЕВА

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между две връзки. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра и секс със случайни партньори.

ВЕЗНИ

Вечерта останете с близките си. Не канете гости, а ако ви изненадат не оставайте до късно. Сексът ще ви достави поредното удоволствие, но вземете необходимите предпазни мерки.

СКОРПИОН

Създайте хармония в отношенията в семейството си. Вечерта си почивайте и ако имате желание за секс, не пропускайте да си доставите удоволствие с интимни мигове.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта се опитайте да си върнете хармонията в семейните отношения. Извинете се на любимите си хора, заради поведението, с което ги отдалечавате от себе си. Липсата на нормален сексуален живот ви изнервя.

КОЗИРОГ

Вечерта поканете любимия на ресторант, но бъдете само двамата. След вечерята го приласкайте, бъдете нежни и мили и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта останете с любимия си у дома или отидете на ресторант с приятели, ако искате да докажете, че не го обсебвате. Сексът ще ви подейства разтоварващо, затова не се отказвайте от него.

РИБИ

Вечерта се отдайте на почивка и романтични мигове. Решите ли да изяснявате отношенията си, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.