13 май е 133-тият ден в годината според григорианския календар и 134-ти през високосна.

ОВЕН

Бъдете умерени, особено вечерта, когато ще се наложи отново да се сблъскате с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади.

ТЕЛЕЦ

Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

БЛИЗНАЦИ

За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимната половинка засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете тактични към любимите си хора, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимната си половинка. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си хора, ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви хора ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

СКОРПИОН

Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, защото рискувате да се изпокарате и да задълбочите проблемите си. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

СТРЕЛЕЦ

В този ден сте агресивни и затова е възможно да не ви се разминат проблемите с интимната половинка. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

КОЗИРОГ

Напрежението през деня ви е изтощило, но за щастие, вечерта ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си хора. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство, няма да бъдат успешни. Ако сте семейни, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Отдайте се на чувствата си и на желан активен секс, който ще ви възвърне силите.