5 юни е 156-ият ден в годината според григорианския календар и 157-и през високосна година.

ОВЕН

Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Възможно е новите запознанства в личен план да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни се пазете от изневяра. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

БЛИЗНАЦИ

Появата на бивши ухажори ще ви създаде проблеми. Самотните ще се радват на романтична среща. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимите си хора, особено ако не сте семейни. Ще ги загубите.

РАК

Партньорските отношения  са успешни и ще ви донесат взаимно удовлетворение. Несемейните ще изживеят незабравими романтични мигове и здравословен секс с партньори, родени в Овен или Стрелец.

ЛЪВ

Време е несемейните да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания, особено ако имат до себе си партньор Рак или Скорпион.

ДЕВА

Вечерта се пригответе за приятни романтични изживявания. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес.

ВЕЗНИ

Несемейните са пред своя звезден миг. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

СКОРПИОН

Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия, особено приятни с партньор Дева.

СТРЕЛЕЦ

Не изневерявайте на половинката си, само защото сте се усъмнили в изневяра. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

КОЗИРОГ

Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимните си партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие в този ден, заради самовнушението, че не сте достатъчно привлекателни.

ВОДОЛЕЙ

Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили.

РИБИ

Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.