5 април е 95-ият ден в годината според григорианския календар и 96-и през високосна.

ОВЕН

Възможно е запознанство или романтична среща да станат причина за съжаления и разочарования. Не изневерявайте. Помислете си дали не прекалихте с гордостта си, която отдалечи интимната ви половинка и ще ви лиши от секс.

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да срещнете подходящата половинка, ако все още не сте създали семейство. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса - и то още днес.

БЛИЗНАЦИ

Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Поговорете с тях. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

РАК

Отложете личните разговори и уговорените интимни срещи, защото сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с любимите си хора. Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът насила няма да ви достави наслада.

ЛЪВ

Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Няма да ви се размине разправия, която ще е причина за отлагане на романтична среща. Не изневерявайте, защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

ДЕВА

Заради ваши думи е възможна разправия с интимните ви половинки, които ще се почувстват огорчени от поведението ви. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си и да се отдадат на интимни мигове.

ВЕЗНИ

Венера ви обещава романтични мигове, но само ако сте сигурни, че интимната ви връзка е сериозна. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте преуморени и не сте готови за сексуални подвизи.

СКОРПИОН

Обградете любимите си хора с внимание, за да го получите и вие. Вечерта ви очакват приятни изненади от любимите ви хора. Сексът ще ви достави удоволствие. Не изневерявайте и забравете сексуалните изживявания със случайни партньори.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте свободни, вечерта ви очаква романтична среща. Хармонизирайте отношенията си у дома, ако вече сте създали семейство. Можете да се отдадете на сексуални преживявания, ако имате до себе си любими, в чиито чувства сте сигурни.

КОЗИРОГ

Възможни са усложнения с близките ви заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен и обиден. Направете крачката към изясняване на отношенията и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта поднесете извиненията си у дома, защото сте засегнали сериозно близките си. Омаяни сте от нечий чар, но не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще ви споходят мълниеносно.

РИБИ

На жените им предстои ново запознанства и среща, която след време ще ги изпълни с огорчение и съжаление. Не се надявайте на незабравими сексуални мигове, ако сте се хвърлили веднага в леглото и не сте сигурни в чувствата си.