4 май е 124-тият ден в годината според григорианския календар и 125-и през високосна.

ОВЕН

Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

ТЕЛЕЦ

Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите.

БЛИЗНАЦИ

Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачната си половинка с въпроси, на които не иска да ви отговори. Любимите ви хора са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимната си половинка, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви, но се отдайте на сексуални удоволствия, само ако чувствата ви са споделени.

ЛЪВ

Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ДЕВА

Отношенията в семейството са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимната половинка.

СКОРПИОН

Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с интимната си половинка. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си хора, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Близките ви и брачната ви половинка очакват да сте заедно вечерта. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, гарнирана и със сексуални удоволствия, които не трябва да пропускате.

КОЗИРОГ

Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви хора, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие, ако срещнете взаимност в чувствата и не се отдалечите с усещането че сте неразбрани.

РИБИ

Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.