3 юни е 154-тият ден в годината според григорианския календар и 155-и през високосна.

ОВЕН

Време е да разрешите личните си проблеми. Опитите ви да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. Вечерта ще предизвикате конфликти у дома заради невъзможността да реагирате спокойно.

ТЕЛЕЦ

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте преценили, че човекът до вас е мечтаната половинка, приятелството ви със сигурност може да прерасне в любов. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че вашата половинка се опитва да властва над вас и в леглото.

РАК

Жените родени в знака изживяват романтична любов. Позволете на партньора си да се усети силен и ваш закрилник. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

ЛЪВ

Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще оправи настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

ДЕВА

Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се и бягайки от разговори с тях. Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ВЕЗНИ

Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

СКОРПИОН

Не пренасяйте лошото настроение у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Възможен е край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

КОЗИРОГ

При семейните проблемът ще е с децата и заради ревността на половинката, която отново е дочула нещо и е избухнала с обидни думи. Бъдете търпеливи с любимите си хора и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желанието за тях.

ВОДОЛЕЙ

Заведете любимите си хора на ресторант или погостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваша мечта в този ден, въпреки че половинката ви е настроена за интимни мигове.

РИБИ

Вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия. Ще се почувствате ободрени.