1 юни е 152-рият ден в годината според григорианския календар и 153-ти през високосна.

ОВЕН

Разрешете личните си проблеми. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника в живота си. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали. Предпазвайте се от травми, породени от невнимание.

ТЕЛЕЦ

Способни сте да доказвате чувствата си с щедростта си и скъпи подаръци. Не прекалявайте, защото можете да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да търсите платени сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват.

БЛИЗНАЦИ

Новите ви познати ще се опитат да флиртуват с вас, за да спечелят сърцето ви. Не изневерявайте. Силното сексуално привличане към новите ви познати ще ви изнерви, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти.

РАК

Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ще ги допуснете близо до себе си. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове.

ЛЪВ

Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на романтични мигове с интимната половинка и на сексуални наслади, ако сте закъснели и сте си пийнали.

ДЕВА

От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимите си хора. Не си позволявайте флирт на публично място. Сексът е от огромно значение за хармонията в живота ви днес, но само ако сте сигурни, че няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви.

ВЕЗНИ

Несемейните могат да срещнат своята брачна половинка. Отстояват позициите си в личен план. Не си внушавайте, че интимните ви половинки вече са ви изневерили. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени.

СКОРПИОН

Ако сте се влюбили, не тормозете любимите си хора, не ги притискайте да правят това, което искате, дайте им време да ви опознаят. Можете да си позволите интимни срещи и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

СТРЕЛЕЦ

Веднага се коригирайте, ако нараните интимните си партньори си или ако видите, че се дистанцират от вас. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването ви. Контролирайте емоциите си.

КОЗИРОГ

В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Ще си спестите голям скандал. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

ВОДОЛЕЙ

Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачната половинка. Изкушението ви да се отдадете на сексуални наслади със старата си любов е огромно, но след това ще се почувствате опустошени.

РИБИ

Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.