Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Катрин ДеньовШаги и Прея.

ОВЕН

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще са повод само за проблеми.

ТЕЛЕЦ

Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи само да ви ядосат, защото на тях нещо им е натежало и се чудят на кого да си излеят агресията. Вечерта се отдайте с удоволствие и на желан и от двама ви незабравим секс.

БЛИЗНАЦИ

Днес е възможно да се зарадвате на ново неочаквано запознанство, мили дами, а несемейните може да открият в него очакваната половинка. Не се впускайте в изневяра, привлечени от чара на свой колега, защото сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

РАК

Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ЛЪВ

Не надавайте ухо на клеветите, свързани с личните ви отношения, които се разпространяват от съседи и добронамерени роднини. Стабилността в чувствата ви е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

ДЕВА

Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор, ако сте се поддали на настроенията си и не сдържате нервите си. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

СКОРПИОН

Тези от вас, които са семейни да не изневеряват. Необвързаните, които имат сериозна връзка да не бягат от интимните мигове. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

СТРЕЛЕЦ

Личните отношения са проблемни заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сами сте виновни за отдалечаването на интимния ви партньор.

КОЗИРОГ

Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове, ако не сте уморени от работа. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

РИБИ

Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.