ОВЕН

Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване и не канете гости, почивката от хора и разговори е най-доброто лекарство. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.

РАК

Срещнали сте впечатляваща личност, която не ви позволява да я забравите. Днес вечерта сте си уговорили среща и тръпнете в очакване на истината - дали е мечтаното партньорство или поредното разочарования. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Не се поддавайте на провокациите на близките си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, за да се откажете от сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате.

ВЕЗНИ

Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал.

СКОРПИОН

Не уговаряйте романтична среща. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.  Не се надявайте, че ще ви простят и забравете за мечтаните сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Близките ви ще очакват да се приберете за вечеря и да приготвили вкусотии. Сторете го, за да избегнете ново напрежение. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели кризата в отношенията си.

КОЗИРОГ

През целия ден сте в добро настроение, но вечерта ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот. Ако сте създали скоро семейство, може да свързана с очакваното дете. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, както е едно приятелско кафе, но ще нараните интимната си половинка, защото са най-близкия човек все не ви остава време. Сексуалният ви живот е незадоволителен и ви депресира.

РИБИ

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер.