Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Дрю Баримор и Стив Ъруин.

ОВЕН

Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото.

ТЕЛЕЦ

На жените предстои романтична среща. Общуването с любимия ви е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимния си партньор с красив букет и шампанско.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща, която отдавна очаквате. Влюбените да споделят без притеснение чувствата си. Семейните да не пропускат романтичната вечеря дори и у дома.

РАК

Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата си още днес. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият.

ЛЪВ

Не си мислете, че любимите ви ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото.

ДЕВА

Предпазвайте се от конфликти с любимите си. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции.

ВЕЗНИ

Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при любимите си. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави удоволствие.

СКОРПИОН

Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията,  възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените.

СТРЕЛЕЦ

Отношенията с любимите ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ

Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност, мили дами.

ВОДОЛЕЙ

Днес е време задължително да хармонизирате семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора.

РИБИ

Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед, но внимавайте, за да не се окаже, че не сте намерили подходящото партньорство. В интимните отношения очаквайте проблеми.